moderni rakkaus jäsenkorjaukseen..vai oliko se lihaskalvoihin

Ne faskiat eli lihaskalvot

Lihaskalvoja muovaavat asenteemme, asentomme, liikkeet, liikkumatttomuus, loukkaantumiset, painovoima sekä ikääntyminen.

Ihmisen sisuksista eli nahan alta sidekudossoluja stimuloivat kemikaalit: kuten antihistamiinit ja oksitosiini sekä jatkuva mekaaninen jännitys. Solut reagoivat jännitykseen että puristukseen ja tosihan on että lihaskalvo pitää pienestä jännityksestä (kuten esiintyvä taiteilija), mutta liiallinen kireys saa aikaan kehon toiminnan häiriintymistä eli lihasjumeja ja sitten SATTUU päähän, hartioihin ja milloin mihinkin. 

Mitä hoidolla halutaan aikaansaada

Liimamainen aine takaisin geelimäiseksi, muutenhan se solukalvo verkosto on jumissa ja kipeä. Kudos voi kuitenkin muotoutua takaisin pitkäksi ja plastiseksi jolloin kudosnesteet voivat virrata vapaasti jiihaa! Silloin keho on kivuton, rento ja normaalit nivelten liikeradat sekä normaani liikkuvuus on vaivatonta.

Kenelle

Melko varmasti; mikäli hieronta on sinulta kielletty kokonaan tai väliaikaisesti, voidaan miettiä myös jäsenkorjauksen sopivuutta. Ellet ole varma, kysythän lääkäriltäsi. Mikäli olet sairaana, parannu rauhassa kotona. Raskaus taasen ei ole sairaus, eikä siten hoidon este ensikolmanneksen jälkeen.

Hoito sopii hyvin ennen ja jälkeen urheilusuoritusten, palautumiseen, tenniskyynärpäävaivoihin, jäätyneen olkaspään hoitoon, virheasentojen tasapainotukseen, alaselkäongelmiin sekä moninaisiin kireyksiin ja lihaskipuihin.

 Miten

Jalkateristä. Niistä näkee nivelkireyksiä, liikkuvuuseroja, virheasentoja. Siitäm hoito etenee ylöspäin selkään, käsiin ja päälakeen asti tarvittaessa. Aikab ja asiakas määrää hoidon kulun. Ei sisällä niksauttelua. Ehkä tuntuu makean kipeätä hetkittäin tai ei mitään. Asiakas määrittelee hoidon kulun.

Miten monta kertaa... 1-3 riippuen vaivasta ja ihmisestä. Keho tarvitsee yleensä vähän herättelyä ja se korjaa itse itseään. Kun alkaa hahmottaa miten, mistä ja miksi rentoutua alkaa kipu hellittää. Lihaskalvo on plastista ja kun se on pidentynyt sopivasti; se ei napsahda takaisin paikalleen entiseen kireyteensä. Jumit ja kivut ovat helpottuneet.

Tämä on minun tapani, näkemykseni, käsialani.

En kuulu tiettyyn koulukuntaan siksi käytän sanaa jäsenkorjaus tai lihaskalvovapautus, ilman mitään ihmeellisiä etuliitteitä, uskomuksia tai selityksiä.  Nappaan oppeja kursseilta, eri hoitojen tekijöiltä, säädän ja mukautan. Ei kahta samanlaista.. jatkuva oppiminen olematta koskaan valmis.