Täydentävät hoidot ja elämä..

01.02.2019

Miksi?

Koska elämä harvoin on pelkillä pionin ja ruusun terälehdillä leijumista.

Ihminen muuttuu, elämä muuttuu, ympäristö ja ihmiset muovaavat sisäistä ja ulkoista olemusta. Ne hetket, kun keho taipuu kaarelle kivusta  ajatus karkaa ja mieli on yhtä raskas, taipunut mutkalle; on ehkä lohdullista lukea ja nähdä miten mennä eteenpäin tai vain olla...pitää huolta itsestään. 

Energia on.

Minulle se on kissa, puu, lapsen olemus, koiran tapa katsoa, heiluttaa häntää. Mikä saa kukan kasvamaan, minut hymyilemään, tuntemaan. Energia kaikessa; ei vaan auringossa..se on läsnä kaikessa.

Ihminen on kasvaessaan hyvä unohtamaan elämänsä, ilonsa, itsensä, sisäisen olemuksensa tunnun. Takaisinoppiminen siihen mikä on koko ajan läsnä on mahdollista ja suorastaan suotavaa.

Miltä se tuntuu? Mikä. Missä. No se energia.

Se voi olla väreilyä. lämmintä oloa palleassa, puistatuksia, lämmön tai kylmän tunnetta, sähköisyysen tunnetta, kihelmöintiä, kutinaa tai pelkkä tietämisen tunne. Se saattaa tuntua kehon sisällä ja yhtä hyvin kehosi ulkopuolella.Oikeaa ja väärää tapaa ei ole. 

Mummu sanoi aikanaan: "ko mul oli semmone aaninki". Nykyään ihmiset: vähän kutina, arvasin, intuitio sanoi, mikä sattuma... No yhtä ja samaa energia-asiaa kaikki.

 Helppoa lopppujen lopuksi ymmärtää, toisinaan tarkkailla vaikeaa.       

Täydentäviä hoitojako

 Kyllä. Miksipä ei. Onko niistä haittaa, tuskin. Tämä blogi selvittää sinulle hiljalleen yksi kerrallaan minkälaisia ne ovat. Mihin tarkoitukseen jokin hoito on sekä mikä on sen tavoite ja tarkoitus on myös kuvata miltä hoito tuntuu. Kuvauksia tulee hitaasti koska kirjo eri hoitomuodoille on laaja. Onneksi, koska me ihmiset olemme erillaisia.   

Senpä tähden. .älä hyvä ihminen kahlaa niitä kaikkia läpi jonakin elämän ruususen ihmepillerinä. Voit valita omasi helpommin tietäen millaisia ovat, mihin pitäisi vaikuttaa ja millainen sinä olet. Yhäti tosiasia on että se mikä sopii sinulle ja helpottaa oloasin ei välttämättä sovi naapurillesi millin piirunkaan vertaa.

No siksipä aion ihan 110:llä tarjota sinulle ehkä 3:a.  Ja arvaa mitä. Hoitomuodon valinta on aina ilmaista. Mikään muu ei ole. Missään. Koiran silitys, metsäkävely, maiseman ihailu, musiikin kuuntelu; ne ovat. Niistä en nyt kuitenkaan kirjoita, sinä ja minä osaamme ne mutta kun tulee hetki jolloi kaipaus tai tarve johonkin on niin vahva, että haluat hetken tukea omaa hyvinvointiasi muuten kuin lääketieteen tavoin, silloin hyvä lisä on täydentävä hoito.

Sittenpä selvittämään puolestasi, mikä voisi auttaa juuri sinua. Eikun tutkimaan ja selvittämään nimike kerrallaan sinun puolestasi.