MINÄ

tarina

MARJOANNIKA

Tiedätkö? Palo hoitamiseen, innostamiseen ja jakamiseen, on mulla jotenkin ikuinen.  

Omaa erityisyyttäni olen opetellut arvostamaan ajan kuluessa; valkoista tukkaa mulle tuli jo paljon aikaisemmin. :)

Luonto, kuvaamisen, naisen voimaannnuttaminen kuvien kännykän valokuvien kautta, ilman kokemusta tai koulutusta on aikaa vievää, haastavaa ja samalla ihmeellistä.

Maalaaminen, kirjoittaminen, toisinaan askartelu helmien, nahan tai puiden oksien parissa ovat nekin osa minua.

Rakastan hiljaisia hetkiä, kissoja, tummaa suklaata sekä  erikoisoluiden vivahteikkaiden makujen maistelua.

 Musiikki on. Tanssi on ollut elämässäni ja jooga pysyy välillä muotoaan muuttaen. Tällä hetkellä superhidasta yiniä,niveliä kunnioittavaa harjoitusta  ja meditaatiota. Harkinnassa kahvakuula.. sitten jaksaisi kontata ja juosta lapsenlapsen perässä, kun mahdollista. 

Kyllä. Mulla oli välilevyn luiskahdus, joka 3 vuotta esti hölkkä- ja juoksuaskeleiden ottamisen ja piti kroonisissa kivuissa. Kun mursin kaatuessani olkaluuni, luulin jääväni ilman vasenta kättä ja iloa, joka tulee hoitamisesta. 

Terveys on ihanaa ja sen vaaliminen tavalla, joka tukee  omaa hyvää oloa on se oikea tapa kullekin.

Itse olen "lihaskalvofriikki" ja modernin anatomiakäsityksen kannattaja. Vaikeaa olla innostumatta monimuotoisesta kehosta. 

Olen koulutettu hieroja v. 1988, jäsenkorjaaja v: lta 2010 opiskelu jatkuu ikäni, lähihoitaja 2012, kosmetologi v. 2005 ja nyt ekokosmetologi. Ryt-200 joogaopeksi valmistuin v. 2015 ja nykyään opetan ilman asanaopetusta: elä kuin opetat; eli 

"be yourself" 

lovely You  

 ole oma itsesi joka hetki <3